Sälja bostad Hallonbergen

VI hjälper dig att sälja din bostad i Hallonbergen

Vad krävs för att lyckas med en bostadsaffär? Kunskap, engagemang, hårt arbete och uppdaterad koll på bostadsmarknaden är några av de viktigaste egenskaperna som krävs för att nå ett gott resultat.

Våra mäklare i Hallonbergen gör alltid sitt yttersta för att leverera en heltäckande tjänst. Vi är hela tiden förberedda att möta kundens önskemål.

En konkurrensutsatt marknad

Bostadsmarknaden i hela Stockholmsområdet blir mer konkurrensutsatt hela tiden och det innebär att kraven på oss som mäklare. Vi arbetar därför hårt för att presentera attraktiva objekt på marknaden på bästa sätt för att nå ut till potentiella kunder. Vi har den lokalkännedom om Hallonbergen och hela Solna/Sundbyberg som behövs för att kunna presentera ditt objekt på ett sätt som tilltalar marknaden.

Första steget i en bostadsförsäljning är värderingen, som du kan läsa mer om här. Vid värderingen får du en bra fingervisning om vilket pris du kan räkna med för din bostad. Om du vill så kan vi också komma med råd och tips om enkla åtgärder som kan höja värdet på ditt objekt.

grå modern soffa i Hallonbergen

Vi hjälper dig att marknadsföra bostaden

När värderingen är klar så fortsätter med resterande delar av säljprocessen. Transparens och löpande utvärderingar ingår självklart när vi hjälper dig att sälja din bostad i Hallonbergen.

För en lyckad försäljning är det viktigt att presentera objektet på ett så bra sätt som möjligt. En bra och detaljerad objektbeskrivning är förstås grundläggande och sedan presenterar vi objektet i de kanaler som bedöms fungera bäst för det specifika objektet. Det kan handla om att annonsera på bostadssajter som Hemnet, sociala medier, tryckt press och andra relevanta kanaler.

Ett flertal utmärkta tilläggstjänster

Dessutom kan vi med hjälp av vårt nätverk experter även erbjuda ett flertal tilläggstjänster som kan hjälpa till att höja priset på ditt hus eller din bostadsrätt. Välkommen på ett första möte där vi kan diskutera fram en så bra lösning som möjligt för dig.

En stor fördel med att anlita oss är vårt stora kundregister där vi har namn på hundratals bostadsspekulanter. Tack vare möjligheten att matcha säljare och köpare kan vi ibland hitta en köpare snabbt utan att behöva lägga ut objektet på marknaden. Har en potentiell köpare anmält sig till vårt register så får de förhandsinformation om kommande objekt. Det händer inte sällan att vi får in seriösa bud redan i detta tidiga skede.

Välkommen att kontakta oss redan idag så kommer vi igång med att sälja sin bostad i Hallonbergen. Vi är peppade att hjälpa dig till en riktigt bra bostadsaffär!

Är du på jakt efter en bostad i Hallonbergen? Vi hjälper dig att hitta rätt!