Om oss

Erfarna mäklare som hjälper dig att köpa och sälja bostad

Vårt mäklarkontor är en del av ett av Sveriges största och mest framgångsrika företag inom branschen. Detta ger oss stora fördelar när vi hjälper våra kunder att sälja och köpa bostäder i Stockholm, Sverige och utlandet. 30 års erfarenhet gör att vi känner till alla fallgropar som finns och hur du ska undvika dem. Våra bostadsannonser är dessutom väl utformade och mycket synliga i de bästa forumen, både i tryckta och digitala sammanhang.

Kundens bästa i fokus för oss

Vi arbetar alltid med våra kunders bästa i fokus. Vi strävar alltid efter att ha maximalt engagemang och hög kvalitet i varje del av vårt arbete. Vi har alltid hjärtat med när vi tar oss an en bostadsaffär – en glad och nöjd kund är vår målsättning. Våra mäklare har utmärkt lokalkännedom i Hallonbergen och hela Solna/Sundbyberg.

Vårt kontor ligger i Sundbyberg, bara ett stenkast från Solna. Denna placering i två livliga och ständigt växande kommuner ger oss stora möjligheter att hjälpa våra kunder att hitta en lämplig bostad i hela området. Anlitar du oss när du siktar på att göra en bostadsaffär så kan du känna dig trygg i att få en smidig helhetslösning. Välkommen att kontakta oss redan idag för ett första samtal med en av våra suveräna mäklare.

Är du på jakt efter en bostad i Hallonbergen? Vi hjälper dig att hitta rätt!